hoek

inspiratie in huis
kunst op kantoor

‘De mensen komen ons kantoor binnen en fleuren op als ze ’t werk zien. Het ijs is meteen gebroken!’ Aldus de makelaars bij wie we recentelijk een centrale hal, kantoren en een vergaderruimte met kunstwerken hebben ingericht.

Goede kunstwerken houden hun kracht en geven dagelijks inspiratie aan jou en je bezoekers en/of klanten. Ons tweekoppige team (Ra van der Hoek werkt regelmatig samen met kunstverzamelaar Anne Wine Jansen) is op de hoogte van actuele ontwikkelingen, reist naar kunstbeurzen en gaat speciaal voor jou op bezoek in de werkplaatsen van gerenommeerde kunstenaars of bij veelbelovende nieuwkomers.
Herschikking en herplaatsen van bestaande collecties, onze handen jeuken!

Er is voor elke situatie een kunstenaar die geknipt is voor de specifieke opdracht. Ra van der Hoek werkt indien van toepassing samen met andere betrokkenen, zoals architect en interieurontwerper en begeleidt het gehele proces. Voor een tijdelijke of permanente toevoeging op een speciale plek in een gebouw of een gouden (in)greep in de (openbare) ruimte… 

Wat zijn jouw kunstwensen? -stuur een kaartje…

Voor de huizen zélf is er Huizenhub! Met twee mevrouwen die beheren.
Je vertrouwt bij huizenhub het technische beheer van je verhuurde woning toe aan twee niet alledaagse types die zeven dagen per week bereikbaar zijn voor meldingen, je verbouwing coördineren of binnen de kortste keren een vrolijke verkocht poster voor je raam komen hangen.
www.huizenhub.nl