kunst

over de vloer!

linksom of rechtsom?

Iedere woning, elk kantoor krijgt een boost van kunst! Linksom of rechtsom, er zijn zoveel mogelijkheden. Huist & Kunst onderzoekt graag samen met jou wat de beste optie is. Trakteer je huis op een fantastisch schilderij. Huist & Kunst weet de weg in de kunstwereld en geeft advies en bemiddeling bij aankoop van kunstwerken.

Ben je van (woon)richting veranderd? Op een nieuwe plek zien je kunstwerken er opeens heel anders uit. Dan werpt Huist & Kunst zachtjes nieuw licht op jouw kostbaarheden en herplaatsen we vakkundig een bestaande collectie.

Maar we maken ook (foto)werken op verzoek. Persoonlijke en op maat gemaakte kunstwensen gaan daarmee in vervulling.

En ga je verhuizen? Stuur je vrienden een heel speciaal en verrassend verhuisbericht dat past bij de situatie.

Vraag de speciale flyer of maak vrijblijvend een afspraak

Vloer@huistenkunst

woonspecialisten over de vloer

Ra van der Hoek maakt deel uit van een inspirerend team met de meest uiteenlopende woonspecialisten. Maak óók kennis met de overige teamleden en ontdek welke woonexperts jou van dienst kunnen zijn. Je vindt bij deandereaankoopmakelaar.nl

Niet kopen, wel gebruiken 
iPadtekeningen, van cyberspace naar de fysieke wereld.

Neem het ervan, door in je eigen omgeving te genieten van kunst. Ra van der Hoek deelt haar digitale prenten, gemaakt op de iPad, geprint op A4 Hahnemuhle Fine Art papier. Je hebt er al een in huis voor € 2,50 per maand.
De werken blijven eigendom van de kunstenaar. Jij krijgt het vruchtgebruik. Tot je ermee stopt. Of nog een tijdje doorgaat en een heel nieuw werk of serie werken uitzoekt. Een prent alleen is al leuk, maar je muur wordt pas een blikvanger met en heel blok. Hoe meer prenten, hoe meer kleur, inspiratie, plezier! En hoe meer je neemt, hoe (voor)deliger!

NIEUWSBRIEF

suggestieve kracht
kleine schilderijen op doek.

Recensent André Keikes merkte in de Leeuwarder Courant op: Van der Hoek is geen kunstenaar die het zoekt in imponeren met omvang en heftige taferelen. Zij componeert door goed te kijken en zorgvuldig te rangschikken. Juist door de beperkte formaten -veel hoger of breder dan 30 centimeter is haar werk zelden-  komt het er bijzonder op aan waar de verf terecht komt en hoe. De suggestieve kracht blijft een sterk punt in Van der Hoek’s werk.

een sensitief oog
de geheimzinnige wereld van planten en stenen…

Met een macrolens op de camera dompel ik me het liefst helemaal onder in de plantenwereld. Met dat extra, sensitieve oog dat een geheimzinnige wereld waarneemt die je met je eigen ogen niet ziet.  de stekels van een cactus of gewoon de mosjes en de grasjes in mijn eigen terrastuin. Ik hoef er niet altijd ver voor te reizen. De wereld van de stenen is ook al zo’n mysterie. daar wil ik wonen, vrienden maken.  Ik pik ze op van Deense stranden aan een kabbelende zee, maar ook van een lawaaiige straat tussen bouwverkeer in Groningen.