kunst

proeven

iPadtekeningen, fotografie, schilderwerken, objecten met stenen...

Niet kopen, wel gebruiken 
iPadtekeningen reizen van cyberspace naar de fysieke wereld.

Zonder te kopen kun je in eigen omgeving van kunst genieten! Met de digitale prenten, gemaakt op de iPad, geprint op A4 Hahnemuhle Fine Art papier. Dat kan al voor € 2,50 per maand. De werken blijven eigendom van de kunstenaar. Een prent alleen is al leuk, maar met twee, drie of vier of zelfs een heel blok van werken, wordt je muur een blikvanger. Je kunt elk moment stoppen. Hoe meer prenten, hoe meer kleur, inspiratie, plezier! En ook: hoe meer, hoe (voor)deliger! 

neem contact op

suggestieve kracht
kleine schilderijen op doek

Recensent André Keikes merkte in de Leeuwarder Courant op: Van der Hoek is geen kunstenaar die het zoekt in imponeren met omvang en heftige taferelen. Zij componeert door goed te kijken en zorgvuldig te rangschikken. Juist door de beperkte formaten -veel hoger of breder dan 30 centimeter is haar werk zelden-  komt het er bijzonder op aan waar de verf terecht komt en hoe. De suggestieve kracht blijft een sterk punt in Van der Hoek’s werk.

stenen en planten
vrienden voor het leven

“Met een macrolens op de camera dompel ik me het liefst helemaal onder in de plantenwereld en verdwijn ik in een waas van spinrag. Met een extra, sensitief oog dat een geheimzinnige wereld waarneemt die je met je gewone ogen niet ziet. De wereld van de stenen is ook al zo’n mysterie. daar wil ik wonen, vrienden maken. Ik pik ze op van Deense stranden aan een kabbelende zee, maar ook van een lawaaiige straat tussen bouwverkeer in Groningen.”